Team

Janne Fret

Onze coördinator Janne heeft een passie voor jonge kinderen. Ze behandelt kinderen van 0 tot 12 jaar met taalontwikkelingsproblemen, fonologische problemen en stotteren. Naast logopedische therapie geeft ze ook ouderbegeleidingen en cursussen. Hiermee schakelt ze ouders in als co-therapeut en krijgt het kind thuis de kans om nóg sneller te ontwikkelen.

Janne studeerde in 2014 af als logopediste aan Thomas More Antwerpen. Daarnaast behaalde ze in 2017 de titel stottertherapeut via het postgraduaat European Clinical Specialization in Fluency Disorders. Ze werd gecertificeerd Hanentherapeut in 2018.

Janne

Specialisaties

Bijkomende cursussen

Alyssa De Queker

Alyssa

Alyssa studeerde in 2019 af als logopediste aan Thomas More Antwerpen. Ze deed tijdens de laatste maanden stage ervaring op in leer- en taalstoornissen bij kleuters tot tieners in het secundair onderwijs. Ze is leergierig en enorm enthousiast om kinderen te beginnen behandelen.

In het voorjaar van 2019 liep Alyssa stage in een Buitengewoon Onderwijs bij doven en slechthorenden en kwam in aanraking met taalstoornissen door gehoorproblemen waarbij ze werd geïntroduceerd in Vlaamse Gebarentaal. In de tweede stage-ervaring stond ze in een multidisciplinaire groepspraktijk waarbij ze ervaring opdeed op gebied van taal- en leerstoornissen.

Jente Vanden Broucke

Jente studeerde in 2020 af als logopediste aan de Universiteit van Gent. Tijdens haar stage in revalidatiecentra deed ze veel ervaring op in het behandelen van taal- en leerproblemen bij kinderen met autisme en ADHD. Ze kwam in contact met kleuters, lagere schoolkinderen en volwassenen. Naast taal- en leerproblemen, kwamen ook articulatie- en gehoorstoornissen en neurogene stoornissen aan bod.
Jente heeft een hart voor kinderen en is graag creatief bezig. Ze is gedreven en enthousiast om kinderen zo goed mogelijk te helpen en begeleiden.
Jente
Scroll naar top